00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18

The character of the courtyard is co-created by both new and existing architecture. The next very important thing is the high opening of the courtyard from southern side. This potentially monumental solution has been forcefully reduced by transparency of forms.

The gradually twirling shape of new building was influenced by existing rigid from of the neighboring building and its lower parts follow the geometry of the eastern part of the lot. Two upper floors contain apartments for students. From each of these apartments displays a view on the Museum Island and on the Unter den Linden. Southern facade falls into a number of surfaces containing didactic part with seminar rooms and treppenhaus administration.

diplomarbeit - haus der musik in berlin
designed by opensite
Justyna Mintus, studio mintus, tel. +48 605 517 523, tel. +49 176 6122 4527
SKYPE: justa_mintus, E-MAIL: justyna@mintus.pl, WWW: http://studiomintus.blogspot.com/
next, nastepna
prev, wstecz
| Yunnan | OpenSite www |
|